رنده و سوهان کف پا استیل دندانه ریز
- نرم و لطیف کننده
- دو طرفه
- لایه بردار
- پاکسازی و شفافیت پوست
- جلوگیری از ایجاد ترک
- از بین بردن پوست های اضافی کف پا
- ایجاد حس آرامش
رنده و سوهان کف پا IX
کفسابی پا برای کسانی مفید است که کف پای خشک و پاشنههای ترک خورده دارند. ولی علاوه بر آن امروزه اهمیت کف پا و نیاز به مراقبت از ان نیز از لحاظ علمی اثبات شد است
لذا مراقبت از کف پا هم از لحاظ زیبایی و هم سلامتی بسیار حائز اهمیت است
کفسابی پا روشی عالی برای از بین بردن پوستهای مرده و قسمتهای سفت شده و خشن کف پا است. کف پای ترک خورده و خشک، زیبا نیست و آلودگی بیشتری را جذب می کند. احتمال زخم شدن و باز شدن ترکهای پا وجود دارد. روشهای زیادی وجود دارد که با کمک آن میتوانید از شر ترکهای پاشنه پا و خشکی کف پا خلاص شوید.
برای اینکه پاهایی سالم و لطیف داشته باشید، یکی از راهحلهای خوب، کفسابی پا است،
برای کف سابی پا باید از رنده یا سوهانهای مخصوص کف پا استفاده کنید.
مراحل کفسابی پا:
مرحله اول: آماده سازی برای استفاده از سوهان یا رنده پا
یک ظرف آب آماده کنید. هر ظرفی که در دسترس بود میتوانید استفاده کنید فقط باید اندازهای باشد که پاهایتان را در آن قرار دهید. در این ظرف آب گرم بریزید. آبی که پاهایتان را نسوزاند و ولرم هم نباشد.ه آب انواع روغن، ویتامین، صابون یا نمک اضافه کنید. میتوانید صابونهای معطر یا حتی روغنهای معطری که دوست دارید اضافه کنید. میتوانید ویتامینها یا روغنها و شویندههای حاوی ویتامینهای A و E را به آب اضافه کنید.
میتوانید به آب کمی نمک اپسوم اضافه کنید. نمک اپسوم میتواند درمانی برای پوستهای ترک خورده و پاشنههای دردناک باشد.
روغن زیتون، روغنهای معطر مثلا روغن اسطوخودوس یا بابونه از جمله روغنهایی هستند که میتوانید به آب اضافه کنید تا پوستتان نرمتر شود.
مرحله دوم: استفاده از سوهان پا
پاهای خود را در آب قرار دهید تا خیس شود. حداقل 5 قیقه اجازه دهید که پاها در آب و در روغنهای نرمکننده باقی بماند. البته ایدهآلترین حالت، آن است که تا 15 دقیقه صبر کنید که پاهایتان حسابی نرم شود.
باید قبل از استفاده از سوهان پا، پاهایتان تا جایی که ممکن است نرم شود. در غیر اینصورت سوهان زدن به پاهای خیلی خشک و ترک خورده، ممکن است باعث خونریزی شود.
بعد از این مدت، پاهای خود را خشک کنید. حولهای را در کنار ظرف آب پهن کنید. بعد از خیس خوردن پاها، پایتان را روی حوله قرار دهید. پاها را به آرامی با حوله خشک کنید. پاها باید به اندازهای خشک شوند که بتوانید از سوهان استفاده کنید ولی نباید رطوبت خود را کاملا از دست بدهند تا پوستتان نرم بماند.
مرحله سوم: بررسی پا و اتمام کفسابی
پاهای خود را به دقت بررسی کنید. کاملا همه قسمتهای کف پا را دست بکشید تا مطمئن شوید که پوستتان نرم شده است. بخشهایی از پوست را که نیاز به سوهان دوباره دارد، سوهان بکشید یا از سنگ پا استفاده کنید.
این نکته را فرموش نکنید که در سوهان زدن پا افراط نکنید استفاده بیش از اندازه از سوهان پا باعث ایجاد قرمزی و التهاب و حتی بریدگی در کف پا میشود.
مرحله چهارم: رطوبت رسانی و آبرسانی
پاهای خود را مرطوب و آبرسانی کنید. برای اینکار میتوانید از کرمها یا لوسیونهای مرطوبکننده مخصوص پا استفاده کنید. بیشتر به قسمتهایی کرم بزنید که سوهان کشیدهاید. میتوانید به جای کرم از انواع روغنهای معطر یا لوسیون استفاده کنید.